MELD VERDACHTE VASTGOED SITUATIES

Over Meldpunt Verdacht

Meldpunt Verdacht is onderdeel van Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt (SBWH). Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt gespecialiseerd in het civiel rechtelijk bijstaan van eigenaren die te maken krijgen met die huurders die zich schuldig maken aan woonfraude, illegale hennepteelt en illegale drugslaboratoria.

Sinds de zomer van 2014 werken de stichtingen Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt en Stichting Slachtoffer Hennepteelt samen om eigenaren civiel rechtelijk bij te staan met de gevolgen van illegale hennepteelt. Na een evaluatie tussen beide partijen kwam naar voren dat er behoefte is aan een platform waarop eigenaren van vastgoed hun acties ten aanzien van de controle vastgoed ONAFHANKELIJK te kunnen registreren.

Meldpunt Verdacht is een onafhankelijk platform waarop u al de controles op de huurder noteert en bewaard. U kunt ten allen tijde uw meldingen per pand uitprinten en overleggen aan instanties. Het is NIET mogelijk om meldingen achteraf te wijzigen, waarmee u voldoet aan de eisen van de rechtelijke macht met betrekking tot het voldoen aan de zorgplicht als eigenaar.

GRATIS  REGISTRATIE

DIRECT
registreren

Uw registratie in 3 simpele stappen

Verder met registreren Stap 2: Uw gegevens

Hulp nodig bij registeren? klik hier. 

Juridische gevolgen/h3>

De juridische gevolgen voor eigenaren van vastgoed is vanaf 1 maart 2015 volledig veranderd.

lees meer

PREVENTIE

Voorkomen is beter dan genezen. Als eigenaar kunt u maatregelen treffen om te voldoen aan uw zorgplicht.

lees meer

ZORGPLICHT VERHUURDER

De overheid wil dat iedere verhuurder/beheerder een goede screening uitvoert op de toekomstige huurder..

lees meer

Over meldpunt verdacht

Registratie is geheel gratis en tevens geheel anoniem. Cijfers zullen geanonimiseerd gebruikt worden voor onderzoek. Gegevens worden in geen enkel geval vrijgegeven. Lees meer over uw privacy

© 2015