MELD VERDACHTE VASTGOED SITUATIES

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Als eigenaar kunt u maatregelen treffen om te voldoen aan uw zorgplicht. Door periodiek te controle uit te voeren op uw verhuurde vastgoed voldoet u aan de zorgplicht als verhuurder. Meldpunt Verdacht is het platform om de controle die u uitvoert te registreren.

Nadat u een pand heeft bezocht logt u in bij Meldpunt Verdacht en geeft u per pand aan wanneer en wat er is geconstateerd. Het platform is niet te manipuleren achteraf, zodat u bewijs heeft bij eventuele problemen in uw pand. U kunt ten allen tijde een overzicht uitprinten van al uw meldingen. Meldpunt Verdacht is gratis in gebruik. Heeft u een vermoeden van een verdachte situatie dan kunt u ons inschakelen om melding te laten doen bij de juiste instantie. Wij nemen contact met u op om de verdachte situatie te bespreken.

GRATIS  REGISTRATIE

DIRECT
registreren

Uw registratie in 3 simpele stappen

Verder met registreren Stap 2: Uw gegevens

Hulp nodig bij registeren? klik hier. 

Juridische gevolgen/h3>

De juridische gevolgen voor eigenaren van vastgoed is vanaf 1 maart 2015 volledig veranderd.

lees meer

PREVENTIE

Voorkomen is beter dan genezen. Als eigenaar kunt u maatregelen treffen om te voldoen aan uw zorgplicht.

lees meer

ZORGPLICHT VERHUURDER

De overheid wil dat iedere verhuurder/beheerder een goede screening uitvoert op de toekomstige huurder..

lees meer

Over meldpunt verdacht

Registratie is geheel gratis en tevens geheel anoniem. Cijfers zullen geanonimiseerd gebruikt worden voor onderzoek. Gegevens worden in geen enkel geval vrijgegeven. Lees meer over uw privacy

© 2015