MELD VERDACHTE VASTGOED SITUATIES

Privacy

Uw privacy is als volgt gewaarborgd:

U heeft uw eigen registratiepagina die alleen door uzelf in te zien is. Ook de door u gemelde gegevens (adressen en meldingen) zijn alleen voor u inzichtelijk, behoudens situaties waarbij u zelf de gegevens aan derden ter beschikking stelt door middel van een PDF-rapport, een print of toegang tot het scherm.

Meldpunt Verdacht ziet alleen een melding als u ervoor kiest deze door Meldpunt Verdacht bij de politie te laten registreren. In dat geval verschijnt enkel het adres, de melding en uw contactgegevens. Er kan dan telefonisch contact met u opgenomen worden.

Registraties bij de politie worden door Meldpunt Verdacht alleen op uw verzoek gedaan; daarbij wordt uw naam niet genoemd; alleen het adres en de verdachte bevindingen. Terugkoppeling van contacten met de politie worden automatisch gedaan; uw persoonlijke gegevens zijn daarbij niet inzichtelijk voor Meldpunt Verdacht.

Een terugkoppeling op uw registratiepagina van de contacten met de politie geschiedt automatisch waarbij uw persoonlijke gegevens niet inzichtelijk zijn Meldpunt Verdacht.

Alle gegevens vallen binnen de bepalingen van de Wet op de Privacy.

GRATIS  REGISTRATIE

DIRECT
registreren

Uw registratie in 3 simpele stappen

Verder met registreren Stap 2: Uw gegevens

Hulp nodig bij registeren? klik hier. 

Juridische gevolgen/h3>

De juridische gevolgen voor eigenaren van vastgoed is vanaf 1 maart 2015 volledig veranderd.

lees meer

PREVENTIE

Voorkomen is beter dan genezen. Als eigenaar kunt u maatregelen treffen om te voldoen aan uw zorgplicht.

lees meer

ZORGPLICHT VERHUURDER

De overheid wil dat iedere verhuurder/beheerder een goede screening uitvoert op de toekomstige huurder..

lees meer

Over meldpunt verdacht

Registratie is geheel gratis en tevens geheel anoniem. Cijfers zullen geanonimiseerd gebruikt worden voor onderzoek. Gegevens worden in geen enkel geval vrijgegeven. Lees meer over uw privacy

© 2015